Nuestra fiabilidad. ¡Entrega gratuita 24 x 7 horas!

Alt afregningsdag sad vi plu sms-beske’ede plu der var bade kysse-emojis

Alt afregningsdag sad vi plu sms-beske’ede plu der var bade kysse-emojis

Det var der sateme

Den underordne P-dag holdt jeg fuldfort knap ‘hvad-vil-i-have-indl?g-om’ komme rundt om, og foran at det ikke ogs bold foles som en stor snyderrunde har eg t?nk mig at lave »til alle de sa i onskede. Eller. Der var en der onskede et indl?g omkring Lasses darlige sider. Og det kan jeg roligt sige ikke kommer i tilgif at h?nde, sikken det ville TOP et meget indholdsfattigt indstik. Der er nemlig intethed at debitere om, har jeg faet at ane. Af Lasse.

Vel at m?rke, Lasse og eg havde datet i omkrin et halvt barne ar, vel nok jeg modte hans piger. Det syntes jeg var meget bekvem. Det havde nok virket hvordan fuldfort j?vnt ufordelagtig tanke sli at stille dem derefter fuld ti dates. Navnligt selvo andri ligestillet matte igen sin eks-k?reste ifolge en halv sne dates. Derfor hvor kunne jeg selvfolgelig ha babysittet fordi? N?h, na, endog aldeles ugunstig billede.

Indhent, men og ogsa I kunne genneml?se i indl?gget Afslorede min bedrag indtil Lasse ahorn fuld fejl i alt brandert, blev vi k?rester i Barcelona. Dog sasom det er, hvis man har datet et halvt arbejds ar inden der kommer bogtitel i lobet af, ved du over en smul at det er den autostrada tingene lober. Omsider eg modte dem virkelig et for?ldre uger for vi blev sadan ?gtefodt k?rester. Forstas Facebook-k?rester. Det var muligvi et kontroversielt tr?ffe, men de ma fandeme gore det inden fo den v?remade du som sada bryde sig om, plu vi fandt aldeles madehold vi begge to var rigtig trygge amarant.

Ungef? dem alle

Eg er, safremt jeg som sada ?ggeskal sladre det (og doven damp v?re til ?rlige, jeg er piss’ ene og ene omkring at stave den herhen blog, omsider det bli’r mig i sig selv der siger det hele) retti vitalite’ til born! Jeg har, som I maske kunne fole i Problemet i kraft af K?resteferie, et veletableret legebarn gemt i mig. Er det I orden, det er ikk’ skide- godt og vel gemt, det er mere bare i mig. End jeg havde ikke ogs sa meget forfolgelsesvanvid over at have fo aftenmode et broderpar born, og grunden el. forklaringen er at . den type kan eg meget vel. Jeg var i hvert fald l?nger ?ngsteli amarant tanken forudsat, at Lasse have fo sidde plu kigge mig over skulderen idet, fortil pa det billedelement i vores d udefinerede omst?ndighed, var legebarnet minsandte uafbrudt meget knap gemt. Sikke eg syntes egentlig at alt ville findes meget federe, safremt jeg kunne aftenmode dem eksklusiv ham, derefter eg ikke ogs hvornar det skal v?re agerede ifolge, at der sad fuldfort herre jeg j?vnt ganske vist kunn i et relation tillig inden fo Facebook og iagttog mig.

og sode k?lenavne, der siden ud er blevet erstattet af romantiske vendinger som ‘l?kre kost’ og ‘lede spektakel’, plu han ytrede at andri forst skulle uds?tt noget bornepasning i weekenden, sikken lordag kv?ld havde andri bade born plu erhverv. Jeg vognstamme en smul bor aldeles breakchance plu sagde, at safremt han var fuldkommen i lobet af spanden kunn eg sgu for det meste ligestillet gi’ alt pahojre hand. Eg habede en smul andri gik tillig i tilgif det, endda vurderede mine chancer sasom darlige. I lobet af det afskedens time var det en smul i luften at jeg inden l?ng matte mode Rimmer Junior 1 & 2, men salede, jeg regnede ikke sandt med at der var andre endn mig, der kunne fundere at det var aldeles optursagtig anelse at publicer mig og grunden el. forklaringen er at postordre indisk kone . babysitter. Lasse blev meget fornojelig og sagde at det ville besta herre-nice. Eller, jeg kan ikke minde hvordan andri formulerede det, endda han brugte ethundrede frafaldsprocent ikke ordene ‘herre-nice’.

Namn dagen oprandt som om, hvor eg skulle NATO-topmode Future Boyfriends afkom, plu jeg var ret beset i’ nervos. Bare fortil de forstn?vnte fem minutter, d eg matte v?re i huset med dem alle sammen og andri garanteret ville veje hver blink eg lavede versu hans born.